Roll-Up

Rollup

Roll-UpRoll-Up banner er et naturligvis oplagt når du skal på messe eller udstilles til et event, men det kan også anvendes mange andre steder. Opstil et eller flere bannere bag disken i din reception, eller lige ved døren, hvor kunderne kommer ind. Roll-Up banner kan bruges som reklame, men det kan også hjælpe med at informere kunder, patienter eller andre besøgende om nye tiltag, kampagner eller andet vigtigt de bør vide.

Vi tilbyder Roll-Up systemer i mange forskellige varianter, så du nemt kan finde det der passer bedst til dit formål. Bortset fra vores budget-model, er alle vores systemer meget holdbare og kan bruges igen og igen. Alle vores Roll-Up leveres monteret med banner i Pakket i transporttaske

Kan et Roll-Up banner bruges udendørs?
I princippet kan du sagtens opstille dit Roll-Up banner udendørs, f.eks. lige uden for din indgangsdør. Trykket sidder på stof, og selve trykfarven er vandfast, så nogle dråber vand vil ikke skade systemet. Du skal dog være opmærksom på, at stofbanen kan virke lidt som et sejl når der blæser. Da foden er let og forholdsvis lille, kan Roll-Ups nemt blive blæst væk, hvis de står et udsat sted. Skal du udstille udendørs, er det typisk smartere at arbejde med Beachflag eller bannere i stedet.

 

Budget / Måler 85 x 200 cm.
Et billigt, men fint system. Banneret er lavet af stof og spændt ud, så det fremstår pænt, glat og lige. Systemet er til dig, der kun skal opstille Roll-Up’en få gange.
Priser fra kr. 595,-

Basic / Måler 85 x 200 cm.
Vores mest populære udstillingssystem er billigt, hurtigt at sætte op og fylder meget lidt under transport.. Banneret er lavet af stof og spændt pænt ud, så det fremstår glat og lige. Systemet er lavet af kraftige materialer, der sikrer at banneret altid står pænt og lodret. Roll-up’en kan stilles op og pakkes sammen mange gange.
Priser fra kr. 695,-

Lux / Måler 85 x 200 cm.
Vores mest eksklusive system. Banneret er lavet af stof og spændt pænt ud, så det fremstår glat og lige. Systemet er udført med et meget flot finish og i meget holdbare materialer. Systemet, du skal vælge, hvis udseendet af selve kassetten er vigtig for dig.
Priser fra kr. 995,-

Double Roll-up / Måler 85 x 200 cm
Kvaliteten er som “Premium”, men bare med to bannere, en på hver side, så det kan opstilles et sted, hvor budskabet skal kunne ses på to sider.
Priser fra kr. 1659,-

Kæmpe Roll-up / Mål 120 x 160-220 cm (justerbare højde)
Dette system er i en ekstra stor størrelse inkl. teleskopstænger. De medfølgende teleskopstænger er justerbare og kan gå op til 220 cm.
Priser fra kr. 995,-

Kæmpe Roll-up / Mål 150 x 160-220 cm (justerbare højde)
Dette system er i en ekstra stor størrelse inkl. teleskopstænger. De medfølgende teleskopstænger er justerbare og kan gå op til 220 cm.
Priser fra kr. 1295,-

Extreme Roll-up / Mål 200 x 170-300 cm m. teleskopstænger
Dette system er i en ekstra stor størrelse inkl. teleskopstænger. De medfølgende teleskopstænger er justerbare og kan blive op til 3 meter.
Priser fra kr. 1995,-

 

Alle vores Roll-Up leveres som komplet med stoftryk, inkl. montering og pakket i praktisk taske.

Måske kan vi også hjælpe med…

Navneskilte

Navneskilte med påtrykt logo og medarbejdernavn gør det nemt for alle at se, hvor den pågældende person hører til,...