Banner

banner
Bannere til ethvert formål
Bannere med tryk kan bruges til mange formål ud over reklame. Måske har du et budskab til gæsterne til et bryllup, et barnedåb, eller en stor fest? Måske vil du pynte et rum, informere dine medarbejdere om noget, eller bare udnytte en tom flade på den bedste mulige måde. Den størrelse og det materiale du skal vælge, afhænger derfor meget af dine behov.

 

Hvor store skal bannere med tryk være?
Alt kan lade sig gøre. Vi kan lave små bannere med tryk, f.eks. kun 30 cm lange, eller vi kan sætte flere baner sammen, og producere bannere, der kan dække et hegn, en mur, eller endda en hel bygning. Husk, at et banner hurtigt kan virke meget lille, når man er langt væk. Så skal dit banner f.eks. ses fra vejen, eller hænger det meget langt oppe på en husfacade, så skal det være meget større end man umiddelbart ville tro. Dette gælder i øvrigt også flag til flagstang.

 

Stofbannere
Stofbannere er den klassiske bannertype på tæt og kraftigt stof. Farverne fremstår lidt mere matte på dette materiale. Du skal desuden være opmærksom på, at stof kan strække sig op til 2 cm. Har du et motiv der skal gå hen over flere bannere, må du derfor gerne give os besked. Du kan anvende stofbannere til reklame, som borddug på dit ståbord eller disken på messe, som gardin eller for at dele et kontorrum. Du kan også sy et pudeovertræk, en pung eller en taske ud af det.

 

Presenningsbannere
Bannere med tryk på presenning ligner en voksdug, med en glat og vandfast overflade der kan tåle vind og vejr. Farverne fremstår kraftige og lysende på overfladen, og man kan nemt tørre banneret af med en fugtig klud. Presenning er helt tæt, så hverken vind eller lys kan trænge igennem. Hvorfor ikke bruge et presenningsbanner som en kreativt voksdug på et bord? Det er også helt vandfast, så det kunne også bruges til at dække cykler eller udstyr til, og stadig fungere som reklamebærer.
 
Stilladsbannere
Stilladsbannere skal du anvende de steder, hvor de er udsat for vind, f.eks. hvis banneret skal hænge frit mellem to træer eller flagstang. Materialet har små huller, så vinden kan trænge igennem, og banneret ikke bliver revet i stykker. Fra afstand kan du i øvrigt ikke se hullerne. Har du flere mindre stilladsbannere, kan de spændes op mellem pæle og på den måde bruges som indhegning eller afspærring med dit budskab, f.eks. til et motionsløb i byen.
 
Efterbehandling af banneret
Med efterbehandling mener vi monteringsmuligheder, så du kan opsætte det på den måde, du foretrækker. Vi tilbyder:
  • Renskåret, hvilket betyder uden efterbehandling.
  • Sejlringe enten i kanten hele vejen rundt eller i kanten i top og bund, så det kan spændes ud på et stativ. Denne løsning er vores mest populære.
  • Løbegang til stand i top eller i både top og bund.
  • Rundjern i top og bund, hvilket vil sige, at vi lægger en jernstang ind, og I får klemmer med til at hænge banneret nemt op i en messestand.
  • Vulst i top og bund, hvilket er en hård kerne af gummi, som nemt glider ind i en skinne.
  • Velcrobånd

Måske kan vi også hjælpe med…

Navneskilte

Navneskilte med påtrykt logo og medarbejdernavn gør det nemt for alle at se, hvor den pågældende person hører til,...