Brochure, folder, flyer

Kataloger, brochure, folder, flyer

Brochurer er et vigtigt element i enhver markedsføring. Når du tænker på brochurer tryk, tænker du måske på et farverigt blad med flotte, glatte sider og en masse billeder i, som man nogle gange får stukket i hånden af politikere eller organisationer der vil sprede deres budskab på gaden. Men en brochure kan være mange ting og have mange forskellige formål. Vi trykker brochurer i tre forskellige varianter: Flyers, foldere og hæfter.

Flyers / løsblade
Med lidt fantasi kan en flyer også være en lille brochure, og det er den billigste og mest simple form man kan vælge. Brochurer tryk som en flyer (eller et løsblade) består af et enkelt ark papir med tryk på en eller begge sider, og er ikke foldet. Pladsen er ret begrænset, men den billige pris gør, at man til gengæld kan få trykt et større oplag.

Foldere
En folder er det man oftest kalder for en brochure. Den består af et enkelt ark papir, der enten er foldet på midten eller flere gange, og i det format du ønsker. De mest populære formater til brochurer tryk er A4 foldet i midten, eller to gange, så man har en såkaldt M65-folder. Disse ser man meget ofte som prislister i pizzeriaer, mindre grill-restauranter eller asiatiske Takeaway steder. Selvom foldere kan være store i formatet, er pladsen begrænset.

Når man folder papiret kalder man det falsning. De forskellige false typer kan have mange forskellige navne, også for samme falsning. De 3 meste brugte her i huset er Midterfals, Rullefals og Zigzag-fals.

falsning

Hæfter
Skal du bruge mere plads end en folder kan give dig, bør du overveje et hæfte. Det består af flere ark, der er foldet på midten og hæftet i ryggen, typisk med to metalklammer, nogle gange kun en. Hæfter har mindst 8 sider (to ark, foldet i midten) og kan indeholde op til 80. Har du flere end 64 sider, er det dog ofte bedre at vælge en limbundet bog i stedet, da ryggen bare bliver pænere.

Syntetisk papir
Syntetisk papir er et godt alternativ til laminering, materialet kan ikke rives over, er vandfast og kan tørres af med en klud.
Det er derfor glimrende til f.eks. visitkort, brugsanvisning, menukort, drinkskort m.m. kun fantasien sætter grænsen.
Bruges bl.a. til visitkort. Brugsanvisninger med spiralryg til brug på byggeplads. Udendørs menukort og drinkskort til Restauranter m.m. Vi kan lave individuelle løsninger og kan trykke fra min. 4 x 4 cm til max. 31 x 44 cm. Vi fremsender gerne prøve og/eller laver et uforpligtende tilbud.

Måske kan vi også hjælpe med…

Navneskilte

Navneskilte med påtrykt logo og medarbejdernavn gør det nemt for alle at se, hvor den pågældende person hører til,...